ROMÂN PÂNĂ LA MOARTE

După atât de mulți ani de letargie, poporul român s-a trezit.

Data de 1 februarie 2017 poate fi data unui nou început, când somnului rațiunii i s-a pus punct, iar românul a încetat să mai fie o oaie la cheremul unor șobolani îmbrăcați în piei de lupi.

Unii spun că nu se rezolvă nimic în stradă. Acest punct de vedere îl poți avea atunci când nu vezi pădurea din cauza copacilor. Strada, agora, este singurul loc unde vocea oamenilor, a celor mulți și de atât de multe ori ignorați, poate fi auzită. Rar, foarte rar, semenii noștri ajunși sus, în turnul de cleștar al policitii/puterii, au vorbit cu adevărat pentru noi, cei mulți. Tot ce au făcut a fost să alieze unor interese de grup, de formațiune, al căror unic scop a fost, este și va fi acela de a acapara cât mai mult. Nu contează ce, bani, funcții, putere – acumularea este singura lor rațiune de a exista. Toți am văzut asta, toți am înțeles ce fac ei acolo, sus, dar ne-am mulțumit să ne roadem cojile de pâine și să-i înjurăm cu obidă, sperând că, într-o bună zi, vor fi acaparat îndeajuns și vor fi sătui.

Mare eroare.

Politicianul este cel mai avar tip de ființă bipedă, cea mai lacomă subspecie umană, produsul unei involuții sufletești conștiente, antrenate zilnic și ghidate pe o cale a desăvârșirii pe care doar ei, cei atinși de putreziciunea imoralității și a lipsei totale de scrupule, o percep și divinizează.

Politician cinstit” este o contradicție în termeni, iar această afirmație poate părea extremă omului de bună credință. Nu este. Singurele diferențe între membrii acestei subspecii sunt reprezentate doar de nivelul de corupție la care au ajuns și de cât de mistuitoare le este nevoia de a merge mai departe, atât. În rest, toți sunt croiți după același calapod.

Problema nu este, însă, conducătorul, cât răspunsul celor conduși adresat lui. Dacă mulțimea permite, conducătorul nu doar că va face mai departe ce preferă, dar va îndrăzni și mai mult(e). Tupeul de tâlhar la drumul mare este o caracteristică de care ne convingem în aceste zile și ore scurse de la un act incalificabil, pe care nimeni dintre noi, cei conduși, nu cred că l-a intuit și declarat drept posibil.

Da, pentru trezirea unei nații este necesar un act atroce, o barbarie morală comisă pe principiul că „n-au ăștia, proștii, curajul să se opună”, și poate că dintr-un asemenea rău va ieși un bine de care avem mare nevoie: vocea poporului român.

Vocea noastră, a celor mulți și ignorați, trebuie să se audă, tare și clar, pentru că „nu poporului trebuie să-i fie teamă de clasa conducătoare, ci clasei conducătoare trebuie să-i fie teamă de popor”. Prea multă vreme am tăcut, lasându-i să-și facă de cap, astfel că au ajuns la o siguranță de sine greu de intuit, la un nivel de nesimțire imposibil de cuantificat de omul normal, cel care-și vede de treaba de a fi o rotiță într-un sistem ce trebuie să funcționeze. Prea multă vreme sistemul a părut că funcționează, dar cu ce preț?

Politicul a distrus mare parte din România, iar acesta-i un adevăr incontestabil. Politicul a vândut țara noastră bucată cu bucată, demolând trecutul construit cu enorme sacrificii de înaintașii noștri și vânzând rămășițele celui de pe urma căruia a avut mai mult(e) de câștigat. Politicul ne-a confiscat istoria, deturnându-ne atenția de la gloria reală a trecutului și îngropând-o încetul cu încetul în mocirla minciunilor. Politicul ne-a atrofiat mândria de a fi cine suntem, mândria de a fi români, mânjind imaginea țării noastre, otrăvindu-ne viitorul și împingându-ne să plecăm scârbiți din țara în care ne-am născut, pe principiul „munții noștri aur poartă, noi cerșim din poartă-n poartă”. Slăbirea prezentului prin masivul exod al capacităților acestei țări are un impact devastator asupra viitorului, viitor luat ostatic de către șobolanii în blăni de lupi, iar totul cu un singur scop: controlul.

O țară secătuită de tinerii capabili, de toată forța care-o poate propulsa către un viitor mai bun decât prezentul, o țară slabă, plină de probleme, cu o societate divizată, cu adevărate hăuri între generații și mentalitățile aferente, le este doar lor de folos. O societate alcătuită dintr-o aripă care se târăște de azi pe mâine, incultă și manipulabilă, și una educată, dar rece și indiferentă, care așteaptă oportunitatea de-a pleca „afară”, doar lor le folosește. O țară în care nu se aude vocea poporului este un „drumeț în calea lupilor”.

Dar totul se poate schimba într-o singură zi. Uneori, cele mai complicate probleme au cele mai simple răspunsuri. Nu este nevoie decât de un eveniment revoltător, ceva obscen de malefic precum cel întâmplat în acea „noapte a colților lungi”, când viermii grași au crezut că sunt intangibili și putreziciunea din corpurile lor nevertebrate este apărată de o piele blindată. Această eroare este șansa noastră, a tuturor, a tuturor românilor, șansa de a crea ceva de durată, de a construi lucrul care i-a lipsit acestei țări, poate dintotdeauna: sufletul.

Sufletul unei țări este capacitatea de a sancționa derapajele celor aflați la masa puterii, este vocea conștiinței colective care nu tace, care nu doarme, ci veghează perpetuu. Sufletul unei țări trebuie să le reamintească iar și iar celor de sus faptul că votul ce li s-a acordat nu este un cec în alb care le permite să facă absolut orice doresc, nu este o permisiune de a fi deasupra legii care ne guvernează pe toți și nu este o invitație de a distruge și fura fără teamă de consecințe. Votul majorității le este acordat pentru ca ei să lucreze în favoarea majorității, nu pentru ei și clanurile lor. Justificarea că „am fost votați” nu este de ajuns, ci este o plăsmuire malefică a unor minți bolnave care încearcă să se justifice într-un mod strigător la cer de strâmb. Dacă asta cred ei, atunci noi, cei mulți, trebuie să le arătăm că nu suntem de acord cu această aberație și că nu vom tolera acțiunile unor infirmi sufletește și că nu vom mai permite ca zarurile să fie lăsate așa cum au căzut, aruncate de ei.

Avem pentru ce lupta și trebuie s-o facem fără încetare de acum înainte, pentru ca mințile lor involuate să înțeleagă al dracului de bine faptul că NE-AM TREZIT ȘI NU VOM MAI TOLERA SFIDĂRI ȘI DERAPAJE. Nu trebuie să-i slăbim, pentru că imediat ce vom lăsa garda jos, ei vor prinde curaj și vor crede iar că sunt lupi, chiar dacă sunt doar niște șobolani infecți.

Trebuie să ne recăpătăm mândria de sine, noi, ca popor. SUNTEM ROMÂNI ȘI ROMÂNI TREBUIE SĂ MURIM. Părinții noștri români au fost, iar rădăcinile noastre de români se pierd în negura istoriei. Țara noastră, România, a reprezentat ceva în istoria acestei planete și trebuie să înceapă să-și recapete acel loc de cinste. Nu merităm să stăm cu mâna întinsă, nu trebuie să ne încovoiem spatele cerșind mila lumii, nu trebuie să așteptăm în anticamerele corporațiilor străine cerșind din priviri să fim angajați, ci trebuie să stăm drepți când spunem că SUNTEM ROMÂNI. Puține nații au trecutul nostru, puține nații au „ținut în șah imperii”, iar acestea nu sunt vorbe goale, ci purul adevăr. Dacă vor reuși să ne reconstruim mândria de a fi român, restul va veni de la sine. Respectul celorlalte nații nu poate veni decât după ce ne vom reconstrui respectul nostru de sine, iar acest proces îl vom debuta în stradă. România este a românilor, nu a hoților apatrizi, a celor care fură și distrug de parcă ar avea o altă lume unde să se refugieze când va colapsa aceasta, de parcă ale lor progenituri vor crește și se vor înmulți acolo, departe de nefericiții abandonați să se sufoce în molozul lăcomiei lor.

Acum, că ne-am trezit, treji trebuie să rămânem, și să veghem continuu pentru a preveni astfel de abominații să se mai zămislească din minți bolnave de bani și putere. Trebuie să sancționăm orice abatere, orice vorbă aruncată aiurea, orice scuipat pe obrazul acestei țări atât de greu încercate. Este grea această cale, dar numai dacă vom rămâne uniți vom putea schimba prezentul, transformându-l într-un viitor frumos pentru generațiile ce vor veni. Acest lucru se poate, nu este utopie. Lupta generațiilor de azi este lupta pentru generațiile ce vor veni, este DATORIA noastră, este prețul infinit mai mic pe care-l vom plăti acum, față de cel pe care-l vor plăti ei, copiii noștri, născuți sau nenăscuți, preț pe care-l vor plăti dacă vom permite ca viitorul să se nască din mințile lor atinse de aripa răului.

Separați, suntem nimic, dar împreună, suntem vocea care dărâmă munții – să nu uităm asta niciodată de-acum înainte.

Trăim vremuri grele, când fiecare trebuie să contribuie la binele comun, nu să se lase în grija celui de lângă. Confortul trebuie sacrificat conștient, pentru că, în final, acțiunile ne definesc, iar nu vorbele. Vorbele nu ne-au adus nimic, înjurăturile și inacțiunea au avut zero rezultat, iar șobolanii au progresat nonstop, căpătând proporții și considerându-se zei atunci când se privesc în oglindă. Ei nu au rușine, ei nu au limite, ei nu au compasiune, ei nu au scrupule, ei nu sunt români, ei nu sunt oameni. Vremea „complicității” a trecut, vremea vorbelor este în urmă, acum este vremea acțiunii, a implicării, a protestului.

Dacă tăcem, ei câștigă.

Dacă abandonăm, ei câștigă.

Dacă ne disipăm în cele patru vânturi, ei câștigă.

Până când să ne tot râdă în nas? Până când să ne tot sfideze, acoperindu-se unii pe alții, protejându-se și ajutându-se unii pe alții să urce cât mai sus pe piramida visurilor noastre zdrobite?

România are potențial pentru a fi un paradis. Nu trebuie să ne vindem mințile și brațele străinilor plecând în pribegie, putem să ne construim vieți frumoase și aici. Nu trebuie să le dăm străinilor pădurile, pământul, apele, munții noștri, pentru că nu ne aparțin. Nu avem dreptul să le înstrăinăm, nu ni l-a dat nimeni și nimeni n-o poate face. Singurul drept pe care-l avem, și singura obligație, este să păstrăm cât de bine putem noi ceea ce este România, pentru ca generațiile viitoare să găsească un sol cât mai fertil pentru a-și înfige rădăcinile.

Orice român este dator aceste zile să iasă în stradă, să-și adauge vocea celor care compun, acum, vocea țării. Orice român este dator să se adauge spiritului acestei țări, aflată acum la răscruce. Ochii lumii sunt ațintiți asupra noastră, iar de data asta șansa chiar ne este în mâini. Acum putem face auzită adevărata voce a României, acum putem proteja adevărul, onoarea, mândria și cinstea de a fi ROMÂN. Acum avem ocazia de a arăta tuturor din ce aluat suntem făcuți, acum putem demonstra că suntem latini și lava Etnei ne curge în vene. Am lâncezit destul, iar acum ajunge cu batjocura, AJUNGE!, vulcanul din inimile noastre trebuie să erupă.

Fiecare român este dator să se implice, să-și strige oful clar și tare, fără ură, fără furie, fără violență, doar cu hotărâre. Cu o hotărâre de neclintit, hotărârea aceea ce izvorăște din adâncul ființei, hotărârea că fiecare dintre noi este ROMÂN PÂNĂ LA MOARTE și așa trebuie să fie.

Cu adânc respect și speranța noului început,

Poetu’

Acest articol a fost publicat în Viaţă de aerodrom. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

17 răspunsuri la ROMÂN PÂNĂ LA MOARTE

 1. Poetu’ le, iti respect si punctul de vedere, si dreptul de a scrie ce vrei in blogul tau. Nu contest nici mesajul pe care il transmiti prin spusele tale. Totusi, eu vin in casa ta sa citesc despre aviatori si faptele lor, nu despre politicieni si crimele lor.
  Toata media este, zilele astea, invadata de politica; oamenii, in loc de buna ziua, isi fac „urari de bine” pentru ca ei cred in lideri diferiti; copiii, in loc sa fie indemnati sa isi faca temele sau sa mai citeasca un rand-doua din cartile recomandate la scoala, sunt scosi in strada sa strige lozinci pe care nu pot, la varsta si experienta lor, sa le inteleaga; retelele de socializare sunt pline, invadate de invective, prietenii, mai reali sau mai virtuali, se reneaga; furia ii face sa uite de gramatica si ortgrafie chiar si pe cei cu studii filologice.
  Eu am, ca orice om, parerile mele (bune, zic eu, gresite, vor zice altii), injur si eu uitandu-ma la televizor. Dar as vrea, macar atunci cand deschid un blog dedicat zburatorilor, sa scap de razboiul creat de politicienii astia de doua parale. Indiferent ce se va intampla de acum incolo, noi tot romani suntem prin nastere, dar, si asta nu e placut, multi dintre noi vor alege alte locuri si alte culturi si alte credinte. Si nu din vina lor sau a noastra, ci din vina celor care nu ezita sa sa isi scoata copiii in fata, ca irakienii …

 2. Poetu' zice:

  Eu zic că „tactica struțului” nu ajută pe nimeni în aceste momente, iar politica afectează tot și ne afectează pe toți. Dacă este de ajuns să înjurăm și să ne uităm la televizor, atunci ne merităm soarta.
  Desigur, fiecare rămâne cu părerile lui…

 3. Absolut de acord cu tine. Dar exista atatea alte canale unde sa ne strigam parerile in domeniul ala nenorocit … E pacat sa bagi noroi in lumea asra frumoasa pe care ai creat-o aici.

 4. Poetu' zice:

  Și pot rupe lumea asta de realitățile celeilalte?!

 5. Alegerea ta. Eu mi-am propus ca lumea ursului sa ramana a ursului.

 6. Adrian SULTANOIU zice:

  „Decat” atat! Eu NU ACCEPT sa vad elefanti unde nu sunt. Iar cand impui unei natiuni sa vada asta cred ca tine de domeniul medical deja

 7. Laurentiu-George Chiforescu zice:

  prostii… mai bine sa ii veneram pe tradatorii de tara pesedisti-penelisti… daca aia protestau cand s-au sters la cur sua nazista si europa nazista cu votul meu si al altor 8 milioane, opt la unu, credeam… daca basescu la puscarie era, credeam…. daca vanzatorul de copii la canadience – spion-conserva tradator de tara tant si gangav corect era, credeam…. asa… pacat ca ai bagat aici mizeria cotidiana… cum bine zicea Mihai-Atanasiema abtin de mult sa comentez aici, peste tot, imi pare deja rau ca am facut-o, chiar si pe pagina mea ma feresc sa mai scriu… mai bine tac

 8. Cezar Osiceanu zice:

  ASTA ATI VRUT VOI?
  Stand deoparte si judecand la rece tot ce s-a intamplat pana acum de vreo doua saptamani incoace acum dupa declaratia primului ministru al Romaniei pun si eu tuturor combatantilor o simpla intrebare si anume : ASTA ATI VRUT VOI?
  In acest moment ordonanta propusa nu produce efecte juridice!
  Cand va fi abrogata nu va produce efecte juridice!
  Nefiind nici macar un minut aprobata si dodv legal valabila nu se va reintroduce si activa articolul din codul penal cu privire la infractiunea de abuz in serviciu, care din august 2016 NU mai era activa si nu mai producea efecte juridice in sensul folosirii ei ca baza legala in vederea condamnarii celor carora DNA le facuse actiuni penale in justitie.
  Ca atare si in continuare procesele deschise de DNA si care au la baza aceasta infractiune de abuz in serviciu cu tot ce tine de ea participare, instigare, etc vor fi inchise de catre instante la primul termen prin invocarea exceptiei !
  Pe baza de consecinta banii publici din care s-au achitat salariile angajatilor din justitie si interne, onorariile expertilor, taxele de timbru, etc sunt trimisi direct pe apa sambetei !
  Una din acuzatiile aduse lui Dragnea de catre DNA are la baza aceasta infractiune !
  Acum toata Europa stie ca opozitia si simpatizantii ei au organizat aceste mitinguri publice ca sa mentina in afara legii infractiunea de abuz in serviciu!
  Acum vedem si auzim exact din interviurile luate participantilor la aceste mitinguri politice ca acestia sustin total gresit si fals ca PSD vrea sa dea amnistie – desi ea nu a fost niciodata inscrisa in vreun text propus de ordonanta; ca PSD vrea sa dea gratierea si amnistierea coruptilor – cand faptele de coruptie NU erau inscrise in textul ordonantelor propus de guvern; ca PSD vrea sa dea ordonanta ca sa il scape pe Dragnea de puscarie – cand prin neintroducerea acestei infractiuni de abuz in serviciu inapoi in codul penal ca si infractiune Dragnea scapa direct de al doilea proces; ca PSD vrea sa dea drumul talharilor, criminalilor si violatorilor din puscarii – in timp ce aceste infractiuni nu erau cuprinse in propunerea de gratiere;
  Acum intreaga lume stie ca Presedintele Romaniei a sustinut mentinerea in afara legii a infractiunii de abuz in serviciu din interesul lui personal, ca el comemoreaza Unirea Principatelor, ca el a declarat despre acel calcul legat de plata amenzii de 80 de milioane de euro la CEDO ca a fost facut pe coltul mesei – n.b. calcul facut public de catre ministra Justitiei din guvernul Ciolos, si ca el are romanii lui existand si romanii altora !
  Acum intreaga lume va vedea ca PSD este un partid de stanga din Romania care s-a schimbat si modernizat si care refuza razboiul romano-roman declansat de catre opozitia perdanta a alegerilor parlamentare!
  Acum se vede ca ALDE este singurul partid liberal din Romania si ca actualul PNL, condus de o doamna cu studii la Moscova provenita din PDL, este sufocat de catre fostii membrii ai PDL refugiati in el de dragul mentinerii privilegiilor obtinute pe vremea lui Basescu.
  Acum se vede in intrega lume ca Guvernul PSD – ALDE nu a intervenit in baza legii care ii permitea sa faca acest lucru, pentru imprastierea si reprimarea manifestatiilor si manifestantilor la mitingurile politice organizate de opozitie si neautorizate din aceasta perioada – legea este clara pentru mitingurile politice ai precizeaza exact ce actiuni si masuri sunt permise, lasand oamenii sa isi exprime liber opiniile politice dar mai ales nesolicitand contramasuri din partea sustinatorilor lor, ceea ce ar fi condus la adancirea crizei politice in tara.
  Acum aflam ca procurorul general al Romaniei a avut dosar penal la numirea in functie!
  Acum aflam ca dna Pruna ministru al Justitiei in Guvernul Ciolos a modificat prin ordonanta de urgenta insasi elemente de baza ale dreptului si justitie din Romania prin aceea ca a permis ca procurorii sa poata nerespecta, discretionar chiar, hotararea unui judecator, ca a asimilat ofiterii SRI detasati in comisiile de anchete penale cu procurorii si ca dorea desfiintarea DNA!
  Acum aflam ca exista penali buni si penali rai functie de interesele Presedintelui Romaniei si ai opozitiei. Prin publicarea unei liste cu membrii PSD care au dosare penale pe diverse cauze dar prezentate in media ca fiind toate dosare de coruptie observam ca opozitia a omis sa ii treaca si pe cei din barca lor precum Blaga, Basescu, Boc, etc etc si mai ales ca a incercat sa manipuleze aceste date in interes propriu nu pentru a asigura informarea corecta!
  Acum vedem cum unii ziaristi au comunicat numerele de telefon personale ale ministrilor, ale persoanelor din conducera guvernului si a coalitiei de guvernamant dar mai ales ale familiilor lor cu scopul clar al efectuarii de actiuni ostile lor in sensul intimidarii, crearii de presiune, etc
  Acum intreaga Europa va vedea ca avem in Romania ambasadori care nu au ce cauta in diplomatie si care se antepronunta in cauze pe care nici macar nu le cunosc desi aveau obligatia de a le cunoaste incalcand uzantele diplomatice si regulile si legile internationale.
  Acum aflam ca tarziu in noapte si inainte de plecare Guvernul Ciolos a decis cumpararea de armament de doar patru miliarde de euro de la unele dintre tarile ale caror ambasadori se antepronunta in problemele interne ale Romaniei
  Acum aflam cu totii ca prin asumarea raspunderii si nu prin Parlament guvernul Boc a trecut codurile penale, ca intr-o sambata seara – fara avizul CSM venit la o zi dupa adoptarea de guvern a ordonantei – dna Pruna si guvernul Ciolos au modificat o suta douazecisipatru de articole din codurile penale si asta fara dezbatere publica, ca erata care l-a salvat pe Basescu a fost data de catre Zegrean presedintele CCR intr-o noapte, ca DNA insasi a fost infiintat tot prin ordonanta se urgenta. Si la toate astea cei ce azi manifesta pe strazile Romaniei NU au reactionat in mod public deloc!
  Acum am aflat ca textul de ordonanta aprobat de guvernul Grindeanu nu s-a aprobat in miez de noapte cum s-a spus intr-o anumita parte a presei ci taman la ora 20.00 cand a venit avizul de la CSAT pentru buget.

  Acum toti romanii vad ca trebuie sa se ridice tara pentru ca Europa nu ne vrea puternici si stapani acasa la noi!
  ASTA ATI VRUT VOI?

  ( Ca sa nu revin la acelasi subiect ulterior, demonstratia facuta de catre maestrul Piperea si avocatul Fenechiu senator PNL au demonstrat si probat faptul ca articolul din Codul Penal care incrimina abuul penal a avut prin decizia CCR o problema de neconstitutionalitate sesizata de catre curte. Guvernul Ciolos avea obligatia sa produca o reactie la aceasta decizie prin modificarea ceruta de CCR dar stand in pasivitate conform legii dupa 45 de zile intreg articolul devine neconstitutional si numai poate face o iectul aplicarii lui in instante! Cei ce doresc a comenta acest lucru sunt invitati sa caute emisiunea la care cei doi au facut aceasta demonstratie)
  http://m.zf.ro/eveniment/guvernul-ciolos-discuta-amnistie-penala-majora-prejudiciul-evaziune-mic-20-000-50-000-euro-face-dosar-penal-plateste-integral-prejudiciul-anaf-face-plangere-penala-purtatorul-cuvant-executivului-15996225

 9. Poetu' zice:

  Îmi pare rău că v-ați pierdut timpul citind textul meu. Oricum nu ați înțeles mare lucru.

 10. Andrei Goicea zice:

  Am cerut dezabonare. Daca tot primesc articole din-astea, ia si citeste si ceva in afara mainstream.Te-ai pozitionat bine, probabil ca daca vei posta in curand articole despre stewardese lesbiene si piloti defecti vei avea mare trecere.Cel mai greu este in ziua de astazi sa iesi din mainstream…

  http://www.activenews.ro/stiri-social/Nu-nu-vedeti-140698

 11. Poetu' zice:

  Dacă astea sunt sursele dumneavoastră de (dez)informare, sunteți pe drumul cel bun.

 12. Pingback: ROMÂN PÂNĂ LA MOARTE - Romania Military

 13. Ovidiu zice:

  Dragi romani…mai ales cei care considerati ca o revista dedicata trebuie sa contina doar aspecte despre piloti si aviatie….Edmund Burke spunea cam asa: „Pentru ca raul sa triumfe este suficient ca oamenii buni sa nu faca nimic.” Respect!

 14. Dle Ovidiu, cu respect, pentru dumneavoastra, pentru parerea dumneavoastra si chiar si pentru a lui Burke … in revistele dedicate politicii nu vine nimeni sa povesteasca evenimente din viata aviatorilor.
  Nu voi fi niciodata de acord cu radicalismul, in nici un domeniu, nu il inteleg pe domnul care vrea sa paraseasca blogul pentru ca nu i-a placut UN articol, dar, scuza-ma, Poetu’le, nici pe tine nu te inteleg. Si pe nimeni dintre cei care nu accepta sa asculte si parerea celuilalt, daca nu concorda cu a sa. Omul poate gresi, poate persevera in unele greseli … dar nu poate detine adevarul absolut.
  Raman acelasi prieten al tau, Poetu’le (mi-ai spus sa nu ma mai numesc admirator si nu vreau sa te supar, desi …) si al blogului. Dar, sincer, imi pare rau ca am citit textul de mai sus si toate comentarille la el, la fel de mult cum regret ca am reactionat in scris.
  Ma bucur ca ne-am intors, prin articolul publicat ieri, la preocuparea care ne-a adus laolalta.

 15. Cargo zice:

  Poetule, ai vreo 2 troli în comentarii. Șterge-le postul și lasă-i fără pâine.

 16. Poetu' zice:

  Nu, camarade, ar fi o greșeală! Internetul ar fi fad fără ei și ale lor! Eu susțin libertatea de expresie, fără să țin cont de ce o motivează sau din ce răsare.

 17. Tot degeaba zice:

  Dupa 6 luni:
  „…românul NU a încetat să mai fie o oaie la cheremul unor șobolani îmbrăcați în piei de lupi.”

Spune-mi ce părere ai!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s