1000 de cuvinte (CVI)

OGLINDIRE…

retrovizor

…a unei alte lumi, poate mai bună… 

Acest articol a fost publicat în 1000 de cuvinte și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la 1000 de cuvinte (CVI)

  1. Nica Eugen zice:

    Pentru mine, cu siguranta a fost o lume mai buna,mai umana,o spun acum dupa ce am cunoscut si capitalismul romanesc.Ce pacat ca nu am putut sa spun, sa spunem toti asta atunci, inainte,ce pacat ca nu au fost capabili sa ne faca sa simtim acest lucru atunci,acum este prea tarziu,cel putin pentru generatia mea este cu siguranta tarziu.Si in aviatie, cum de altfel si in alte domenii de activitate,perioada 1967-1979 cred ca a fost cea mai frumoasa,poate din toata istoria acestei tari.Asta este parerea mea.Fotografia si comentariul foarte sugestive,mai asteptam.Multumesc inca o data pentru carti.Felicitari si pentru ,,Nascut pentru a doua oara” de exceptie,dar cate oare asemenea povesti de viata raman nespuse? De ce nu se incearca si cu alte personalitati? De ce nu se incearca ceva despre Doru Davidovici?Sunt atatia care l-au cunoscut,unii sunt chiar in activitate,unii sunt pensionari si sa nu mai spun ca chiar ei sunt subiecte de exceptie.Sunt valorile acestei tari si trebuiesc consemnate,este greu,adevarat,dar inceputul a fost facut si zic eu a fost facut excelent.

  2. Poetu' zice:

    Multumim pentru aprecieri!
    Inceputul a fost facut cu ceva vreme in urma, mai sunt si alti scriitori de literatura de aviatie, doar ca stam prost la capitolul promovare. Literatura de aviatie este „de nisa”, iar editurile mari nu se inghesuie sa investeasca in acest subiect. La aceasta problema se mai adauga si altele, dar toate pot fi depasite, cu efort sustinut si inteligenta.
    Dumneavoastra, drept cititor, va revine sarcina de a sprijini cartea de aviatie cumparand-o – asa, poate ca perceptia asupra literaturii de aviatie se va schimba si vor apare din ce in ce mai multe astfel de carti. Va multumim foarte mult pentru ca ati facut primul pas! Avem onoarea!

Spune-mi ce părere ai!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s