ANUNŢ X

După o atât de lungă – sper eu… – aşteptare, iată că poveştile de aerodrom se pregătesc să revadă lumina tiparului, chiar în zilele acestea ele aflându-se în plin proces tehnologic.

Chiar dacă PDA1 a întâmpinat ceva probleme (pe lângă naşterea grea…), stând destul de prost la capitolul „look” şi nemulţumindu-mă, astfel, crunt, aprecierile primite, încurajările şi multitudinea de întrebări gen „Când apare PDA2??!” m-au impulsionat să merg mai departe, în ciuda multiplelor greutăţi cu care se confruntă o persoană ce alege să-şi publice scriiturile în regie proprie. De fapt – ce mai încoace şi-n colo! – care este nevoit, s-o spunem p-aia dreaptă, pentru că… cine mai citeşte literatură de aviaţie în România zilelor noastre…?! Păcat este că şi o întrebare de felul „Cine mai citeşte în România zilelor noastre?!” este la fel de validă… În fine…

Adevărul este că, şi să nu fi vândut niciun exemplar din PDA1, tot aş fi continuat seria, deoarece, în primul rând, cu seria PDA am vrut să mă achit de o promisiune – o promisiune este sfântă şi trebuie respectată! În plus, am vrut să încerc marea cu degetul, am vrut să văd dacă se mai poate face ceva într-o ţară în care toţi jură că nu se mai poate face mare lucru pe plan cultural, şi am vrut să încerc trezirea unui licăr de speranţă într-un peisaj publicistic destul de sărac în cărţi de aviaţie, în special cărţi având drept subiect central aviaţia reactivă. Voi, toţi cei de dincolo de traseele de biţi ce ne conectează, mi-aţi demonstrat că se poate – sper că nu numai mie!!! – şi că strădania mea n-a rămas fără ecou. Astfel, seria PDA continuă şi va merge mai departe atât cât mă va ţine cureaua – şi asta-i o promisiune!

Deci şi prin urmare, pregătiţi-vă pentru PDA2 şi PDA3! Da, porţie dublă, numai bună de reaprins flacăra interesului!

 coperta I PDA2 - OK

 

 coperta I PDA3 - OK

 

PDA2+3 se vor vinde la pachet, la preţul de 40 lei + taxe poştale. Pachetul va mai conţine şi un DVD gratuit, unde veţi găsi schiţele din cele două cărţulii şi multe, multe alte surprize zgomotoase cu aripi şi ampenaje!

Pachetul poate fi comandat chiar începând de azi pe binecunoscutele adrese de e-mail poetu@live.com şi povestideaerodrom@gmail.com, cei interesaţi fiind rugaţi respectuos să se grăbească pentru a se înscrie pe lista de aşteptare, deoarece tirajul NU este unul de vremuri bune.

 

În rest, CER SENIN, camarazi, şi vă mulţumesc că existaţi!

 

 

Acest articol a fost publicat în Anunţuri și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la ANUNŢ X

 1. Marius zice:

  Poetule, da-mi voie sa pun anuntul asta si pe http://www.aviatiamagazin.com pentru ca, intr-adevar, merita sa se afle!

 2. Poetu' zice:

  Mulţumesc, camarade! Te rog!

 3. Pingback: Aviatia Magazin » Blog Archive Povesti de Aerodrom vol. 1 si 2, in curs de aparitie. Iata cum le puteti comanda » Aviatia Magazin

 4. Albastru de Voronet zice:

  1-2- -3…se pare ca vom valsa impreuna,vara asta…
  (Imi voi tempera nerabdarile,oare ?! 🙂 )

  Felicitarile mele si multa,multa inspiratie pentru…PA+n…!

 5. vreau!!!! va rog, Poetu`!!! 🙂

 6. Anonim zice:

  Felicitari! Imi pare rau ca nu le pot comanda acum deoarece nu sunt in zona. Sper sa-mi pastrezi si mie cate un exemplar cu autograf pentru anul viitor 🙂
  Cu stima,
  Motanu

 7. Saint-Ex zice:

  Cred că ar fi fost bine dacă aţi fi publicat sumarul celor două volume.
  Cu stimă…

 8. Poetu' zice:

  Desigur, domnule Saint-Ex:
  PDA2: 1. – Aerodromul norilor, 2. – Dislocarea, 3. – Sub voalură alb-roşie.
  PDA3: 1. – Capăt de drum, 2. – Razmut, 3. – Într-o zi cu zbor.

 9. leu marian zice:

  cu stima domnilor imi poate spune si mie cineva despre pionierii aviatiei de vinatoare de la BARAGANU (COCARGEAUA )actuala baza NATO de la FETESTI care mai sint in viata PILOT INSTRUCTOR col. av. in rezerva AUREL LEU care mai este printre putinii aviatori in viata locuieste la FETESTI la vremea cind erea in activitate si cunoscut in toata tara prin meritele deosebite obtinute dea lungul carierei nu se pomeneste de el decit intro carte scrisa de regretatul DORU DAVIDOVICI care au zburat impreuna ani buni fiindui si instructor daca mai este vreo carte in care se pomeneste si de col. in r. AUREL LEU sa ma anuntati si pe mine cu respect fost av. mecanic de bord pe elicoptere MARIAN LEU (va rog sa mio recomandati ca titlu )

Spune-mi ce părere ai!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s