ANUNŢ VIII – Apariţie editorială

Camaradul Alin Ionescu de la situl „Aripi Argintii” îşi face debutul editorial prin intermediul unei cărţi-interviu cu un subiect incitant, şi anume viaţa unui pilot de vânătoare şi evenimentul aviatic grav prin care a trecut, eveniment ce putea să-l coste viaţa, după cum aflăm din textul de pe coperta IV:

8 mai 1996, aerodromul militar Borcea.

Zi de zbor pentru personalul aeronavigant al Grupului 86 Aviaţie Vânătoare, toate activităţile specifice urmând o succesiune normală şi lipsită de probleme.

Un avion supersonic de vânătoare cu dublă comandă MiG-21 US se întoarce dintr-o misiune de antrenament, vine la aterizare şi pune roţile pe pista aerodromului din Câmpia Bărăganului, procedură executată ca la carte, la fel ca de fiecare dată. Doar că, acum, ceva se întâmplă, iar normalitatea unei zile de zbor se spulberă brusc.

Jamba stângă a avionului MiG-21 US cedează, rupându-se şi declanşând un şir de evenimente ce vor afecta profund vieţile unor oameni aflaţi în mijlocul lor, evenimente incredibile ce par a fi scoase dintr-un film de acţiune american. Lupta crâncenă pentru supravieţuire ce va urma şi deznodământul ei sunt subiectul central al acestei cărţi ce relatează evenimentele privite prin ochii unui pilot de vânătoare ce s-a aflat în focul evenimentelor, la propriu…

N2

Mai multe informaţii despre cartea-interviu „Născut pentru a doua oară – Dialog cu comandor (r.) Marin Jeloaica” (de Alin C. Ionescu, editura RBA Media, Bucureşti 2012) pot fi obţinute direct de la autor, ce poate fi contactat la adresa de e-mail alin@aripi-argintii.ro

 

Acest articol a fost publicat în Anunţuri și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la ANUNŢ VIII – Apariţie editorială

  1. tuteasca zice:

    De abia astept sa citesc cartea lui Alin, chiar maine o sa-l sun!

Spune-mi ce părere ai!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s