Anunţ VII

Revista „RESBOIU” nr. 1

Apariţia primului număr al revistei „RESBOIU” este un eveniment pe care nu-l puteam lăsa să treacă neobservat! Pentru că este remarcabil după toate standardele!

Da, camarazii resboinici au reuşit ceva superb, concentrându-şi eforturile pentru a construi – deocamdată numai virtual, deocamdată! – o publicaţie de care peisajul mediatic autohton duce lipsă: o revistă despre lumea militară.

Într-o lume sufocată de prost gust, în care triada „folbal-bere-seminţe” face legea, iar singurele publicaţii care se vând – probabil pentru a se mânca pe ele, că de şters e mai greu, iar de informare nu se pune problema… – sunt cele de scandal, fiţe, bârfe şi alte mizerii de genu’, iată că mai există oameni ce-şi permit să viseze că românii mai vor şi altceva în afară de 3M („Mass-Media Manelizată”), că îşi doresc să mai fie informaţi şi în alte domenii, nu numai cele gen „cine-cu-cine” şi „care-pe-care”, şi că ştiinţa şi tehnologia încă mai atrag minţi neluminate cu lanterna – într-un cuvânt: că e posibil şi „altceva”. 

Cine sunt cei care au avut impertinenţa de-a crede că pot tulbura bunul mers al mocirlei mediatice în care ne scăldăm?!

Resboinicii sunt o mână de tineri bine intenţionaţi, bine informaţi şi cu un bagaj de cunoştinţe pe care de-abia pot să şi-l care, specializaţi în tainele kaki-ul/gri-ul militar şi înarmaţi până-n dinţi cu un umor subtil şi… feroce! Sunt de ceva vreme în peisajul ştirilor şi articolelor militare, acumulând destulă experienţă pentru a crede că a venit vremea să facă următorul pas, şi iată că au avut curajul de-al face!

Nu pot decât să le urez „Vânt bun din pupa!”, „Cer Senin!” şi… „Foc de voie!”, să meargă mai departe de atât, să găsească sponsori pentru apariţia regulată a revistei pe hârtie şi să menţină ştacheta calităţii ridicată cât mai sus! Felicitări, resboinicilor! 

 

Acest articol a fost publicat în Anunţuri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Anunţ VII

  1. Si eu le-am urat si le urez succes si viata lunga!

Spune-mi ce părere ai!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s