Anunţ VI

ANUNŢ VI

Aeroclubul României organizează sâmbătă, 2 iunie 2012, CLINCENI AIRSHOW 2012, un spectacol de demonstraţii aeriene dedicat „Zilei Internaţionale a Copilului”. Evenimentul are loc – la fel ca în fiecare an – pe Aerodromul Clinceni, unde spectatorii vor putea urmări evoluţiile aeronavelor Extra 300L şi Extra 330SC aparţinând echipei naţionale de înaltă acrobaţie aeriană „Hawks of Romania”,  formaţia „Vulturii Tricolori” cu aeronavele Zlin 142 din dotare, precum şi „Iacării Acrobaţi”, singura echipă privată de acrobaţie aeriană din România, formaţie ce evoluează pe avioanele de fabricaţie românească IAK-52. Alături de formaţiile mai sus amintite, va evolua şi echipa privată de paraşutism „TNT Brothers”.

Intrarea la CLINCENI AIRSHOW 2012 este liberă, demonstraţiile din cadrul evenimentului vor debuta la ora 10:00, iar accesul pe aerodrom se va face începând cu ora 08:30.

CLINCENI AIRSHOW 2012 este un eveniment promovat de Asociaţia „Aripi Româneşti”, ai cărei membri vă aşteaptă la standul de carte ce va fi amplasat pe aerodromul Clinceni, pentru a vă întâlni cu cartea „Poveşti de aerodrom 1” şi multe alte produse scrise cu subiect aviatic.

Ne vedem pe Aerodromul Clinceni!

Acest articol a fost publicat în Anunţuri și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Anunţ VI

  1. Lucian Marinescu zice:

    Felicitari pentru ceea ce faceti,dar mai sunt si alti piloti de renume(adevarat, nu supersonisti) care au reprezantat tara la cel mai inalt nivel…..Cdor.Adrian Marinescu

  2. Poetu' zice:

    Din păcate, nu am avut onoarea de a-l cunoaşte personal pe comandorul Marinescu, dar cu mare plăcere aş posta aici gândurile celor ce l-au cunoscut. Dacă vă număraţi printre ei, vă rog să nu ezitaţi!

Spune-mi ce părere ai!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s