Anunţ 3

ANUNT 3

 De fapt, acest anunţ este o rugăminte!

Camarazii de la Asociaţia „Aripi Româneşti” au nevoie de ajutorul nostru pentru obţinerea de fonduri necesare desfăşurării unor ample proiecte de promovare a aviaţiei din şi în România. Cel mai simplu mod prin care pot fi ajutaţi este să le dăm cei 2% din impozitul pe venit, sistem ce le-a permis anul trecut strângerea unei sume din care au reuşit să facă lucruri uimitoare, cum ar fi organizarea unui miting aviatic – „Miting de aviaţiune – Băneşti 2011” – sau conceperea a două expoziţii itinerante în cooperare cu Muzeul Naţional al Aviaţiei Române – „60 ani de aviaţie reactivă în România” şi „55 ani de la înfiinţarea primei escadrile de elicoptere în România”, evenimente la care poate şi voi aţi participat.  Au planuri mari şi au nevoie de ajutorul şi implicarea noastră, a tuturor celor ce iubesc Aripile Româneşti, astfel că, am să vă rog să le ascultaţi rugămintea ce reiese din rândurile următoare şi să încercaţi, pe cât posibil, să-i daţi curs, iar pentru mai multe detalii, să intraţi pe situl Asociaţiei „Aripi Româneşti”, de găsit la adresa www.aripiromanesti.ro. Vă mulţumesc!

***

Promovează aviaţia din România!

Redirecţioneaza 2% din impozitul pe venit către Asociaţia „Aripi Româneşti”!

Asociaţia „Aripi Româneşti” a demonstrat în anul 2011 faptul că promovează cu succes aviaţia din România, organizând 12 etape de expoziţii itinerante de fotografie pe teme de aviaţie cu vizibilitate naţională şi public variat, acţionând ca lider al unei coaliţii de ONG-uri şi cetăţeni şi finalizând campania de advocacy privind salvarea Muzeului Naţional al Aviaţiei Române, susţinând promovarea pentru toate mitingurile aviatice din România şi organizând în parteneriat evenimentele „Miting de Aviaţiune 2011”, „Safety Demo 2011” şi „Campionatul Naţional de Paramotor 2011”. Pentru a continua activităţile de promovare în 2012, avem nevoie şi de sprijinul tău. Asociaţia „Aripi Româneşti” consideră că fiecare contribuţie materială, oricât de mică, valorează enorm pentru promovarea aviaţiei. De aceea, asociaţia a lansat campania de strângere de fonduri „2% pentru Aripi Româneşti – 2012”.

Ce este sistemul 2%?

Sistemul „2%” permite contribuabililor, persoane fizice, să direcţioneze 2% din impozitul lor pe venit către o organizaţie neguvernamentală. Este sistemul prin care fiecare are posibilitatea să decidă în mod direct ce se întâmplă cu impozitul lui şi nu implică nici un cost financiar suplimentar din partea contribuabilului. Dacă nu foloseşti opţiunea de a direcţiona 2% către o organizaţie precum Asociaţia „Aripi Româneşti”, suma respectivă va fi încasată şi gestionată de către stat.

Cum poţi susţine aviaţia din România?

Fie că ne eşti prieten, admirator sau colaborator, stă în puterea ta să susţii promovarea aviaţiei în România! Cere statului să redirecţioneze către Asociaţia „Aripi Româneşti” 2% din impozitul pe venit! Direcţionarea a 2% din impozitul tău este o opţiune şi nu o obligaţie.

Completează formularul 230 şi depune-l până la data de 25 mai 2012!

Descarcă de aici formularul 230 precompletat şi completează datele tale în secţiunea I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI. Nu este necesar să completezi alte câmpuri !

Semnează formularul.

Trimite formularul prin poştă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau depune personal formularul la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii de domiciliu până la data de 25 mai 2012. Adresele Administraţiilor Finanţelor Publice pot fi găsite aici, pe site-ul ANAF.

În cazul în care obţii şi alte venituri decât cele din salarii, trebuie să depui şi formularul 200:

Descarcă de aici formularul 200 precompletat şi completează-l pentru anul 2012 la toate capitolele aferente tipului de venit obţinut.

Semnează formularul.

Trimite formularul prin poştă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau depune personal formularul la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii de domiciliu până la data de 25 mai 2012. Adresele Administraţiilor Finanţelor Publice pot fi găsite aici, pe site-ul ANAF.

Informaţii extinse privind procedura de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit pot fi obţinute de la Administraţiile Finanţelor Publice sau la Asociaţia „Aripi Româneşti”.

Dacă nu ai timp să trimiţi prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau să depui declaraţia la Administraţia Finanţelor Publice sau dacă ai adunat mai multe declaraţii, ni le poţi trimite prin poştă şi ne ocupăm noi de formalităţile de trimitere şi depunere la Administraţia Finanţelor Publice. Adresa noastră este:

Asociaţia „Aripi Româneşti”

Str. J.S. Bach, Nr. 12, Sc. C, Et. 1, Ap. 23, Sector 2, 020204

Bucureşti, România

În cazul în care ai nevoie de ajutor, te rugăm să ne contactezi la telefon: 0734.101.887 sau prin e-mail: asociatia@aripiromanesti.ro şi îţi vom oferi bucuroşi mai multe informaţii despre campania „2% pentru Aripi Româneşti – 2012”.

Acţionează acum! Termenul pentru depunerea declaratiilor este 25 mai 2012, după această dată contribuabilii pierzând dreptul de exercitare a opţiunii. Aşadar, trimite acum formularul tău!

Acest articol a fost publicat în Anunţuri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Anunţ 3

  1. Multumim frumos, Poetule!

  2. Poetu' zice:

    Oricând!

Spune-mi ce părere ai!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s