Poveştile de aerodrom sunt poveşti, dar…

… realitatea este mult mai frumoasă (uneori…)!

Mâine, 16 iulie a.c., pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Otopeni, va avea loc un miting aerian aflat la a treia ediţie, o tradiţie ce se păstrează cu destul de multă greutate, date fiind vremurile în care trăim.

De veţi merge mâine, pe Otopeni, veţi asista la un spectacol în care toate cele trei ramuri ale aviaţiei – civilă, sportivă şi militară – vor fi reprezentate şi înglobate întrun spectacol aerian bine gândit, cu o coreografie bine închegată şi cu actori faimoşi!

Vă recomand cu căldură – ar trebui să zic „cu răceală”, ca să mai scad din temperaturile mediului înconjurător… – să fiţi prezenţi mâine, începând cu ora 09:00, în spaţiul special amenajat din apropierea pistei 08L pentru un eveniment ce sigur vă va încânta! Probabil că aţi vrea să ştiţi ce veţi vedea, nu?! Hmm… nu ştiu dacă ar trebui să divulg asta, dar… fie! Veţi vedea survoluri, evoluţii solo şi în formaţie, lansări de paraşutişti, înaltă acrobaţie şi profesionalism la nivel înalt, în timp ce cireaşa de pe tort o vor reprezenta două exerciţii tactice executate de personal şi tehnică de aviaţie aparţinând Statului Major al Forţelor Aeriene, exerciţii ce cu siguranţă au să vă capteze întreaga atenţie!

Poate ce nu veţi vedea, dar ar trebui intuit, este volumul enorm de muncă depus pentru planificarea unui asemenea spectacol aviatic, orele de pregătire la sol şi în zbor necesare executării întocmai a evoluţiilor planificate, şi nu veţi vedea nici oamenii care-au făcut posibil acest spectacol, cu munca lor dusă cu mult peste programul obişnuit de lucru, ore rupte din timpul petrecut cu familia. Toate aceste, şi multe altele, fac partea din „nevăzutul” spectacolului aerian de mâine, spectacol la care sper să veniţi în număr mare şi să-l urmărim împreună şi poate, poate am să vă mai spun câteva lucruri din culise!

Vă aştept mâine la Otopeni AirShow 2011!

Acest articol a fost publicat în Realitate și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Poveştile de aerodrom sunt poveşti, dar…

Spune-mi ce părere ai!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s